Mia Make-Up Artist

Mungkin ada diantara anda yang berminat untuk mengenakan solekan tersendiri dan kelihatan agak natural dimajlis anda. Kami menyediakan pakej solekan untuk majlis anda mengikut apa yang anda inginkan. Jom hubungi kami. Harga terendah untuk majlis besar anda.

HUBUNGI: 019 370 6082 (May)

Kami kini di Shah Alam

Monday, August 11, 2008

Nantikan Make-up untuk Sharna


003: Glowy Princess
Client: SharnaMake up for: Wedding
Others: Rekaan konsep tudung,
Jahitan Manik untuk tudung, Veil and tiara

Location: Seksyen 7, Shah Alam
Date: 19th July 2008


Perkahwinan gadis manis ini tinggalkan kenangan peribadi buat saya. setinggi-tinggi ucapan terima kasih di atas penghargaan sharna dan suami atas khidmat kami.
Ceritanya begini.. ditakdirkan sewaktu tarikh perkahwinan sharna tempohari saya terlibat dalam satu urusan kerja yang memerlukan saya berkampung di Pejabat YB Rodziah Ismail di SUK Negeri Selangor. Namun semuanya sudah saya aturkan dr awal. Ikutkan tidaklah rumit sgt kerana biasanya hari Sabtu saya tidak byk kerja. Saya berjanji dalam hati akan pulang dr rumah sharna sebaik sahaja kerja siap, namun tak disangka selesai makan melihat jam di tangan dah pukul 3. Tup.. tup dah ready bersalaman nak keluar dari rumah terperasan pula hp tak ada dlm tas tangan. Ia membuatkan saya berada di sana hampir keseluruhan event. huhu.. tapi majlis rumah sharna buat saya enjoy sb banyak agenda dan relaks.. ramai pula kenalan yang saya jumpa. Habuan dari semua ini esoknya sis iman call suh saya dtg amik hp and dpt pujian dari byk pihak. Risau sebenarnya kerana event sharna agak besar pada saya kerana ada 2 perkahwinan dalam satu masa. Tahniah juga buat bro Muadz dan sis Susi.

::Gambar akan saya upload nanti, ada prob sket::tunggu yaaa..::

2 comments:

sharnaliza said...

mas... thanks 4 making me beautiful... haha. plus the veil+tdung sume mmg superb!!suker sgt. n comment byk postitif. keep up d good work. len kali bley la bertatarias lg ngan awk... hehe.

erm.. bile nk post citer nie? nk gak dgr mak andam bercerita.. :)

masra (mass) said...

Thank you to you too Sharna..